Një aplikacion i ri ka vendosur të ndryshojë lëvizjet e grave lartë poshtë, për të zgjedhur llojin e përsosur të llakut të thonjëve duke e përshpejtuar zgjedhjen në vetëm disa sekonda.

Aplikacioni NailBuff, ndihmon blerësit të identifikojnë llakun më të mirë për të kombinuar atë me veshjet e tyre duke përdorur teknologji të sofistikuar të ndjesisë së ngjyrave, njofton Klan Kosova.

I frymëzuar nga përkushtimi i Meghan Markle për thonjtë dhe çantat me tufë, ajo është e vendosur për të zgjidhur problemin e moshuar të përplasjes së ngjyrave për blerësit e ndërgjegjshëm për stilin.

Përdoruesit mund të kapin një fotografi të çantës së tyre të preferuar dhe teknologjia unike e aplikacionit do të pastrojë një bibliotekë me mijëra ngjyrime në të gjitha markat kryesore, duke përfshirë Modelin, Barry M dhe O.P.I. për të gjetur ndeshjen më të afërt.