Sot në Dush të Klinës ka ndodhur një aksident në mes të një makine dhe trenit ku si pasojë ka ndërruar jetë një femër 38 vjeçare, ndërsa para pak çastesh ka ndërruar jetë edhe një tjetër femër rreth moshës 50 vjeçare që ishte duke u trajtuar në QKUK.

Këtë për Klan Kosovën e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës në rajonin e Pejës, Driton Rugova.

Edhe një grua, ka vdekur për shkak të gjendjes së rëndë. Për kundër përpjekjeve stafi nuk ka arritur që viktima të mbijetojë”.