Duke pasur temperatura e ethe në shtatzëni, me të vërtetë rrit rrezikun që fëmija juaj të ketë autizëm, konfirmon studimi alarmues.

Lidhjet në mes sëmundjeve të frymëmarrjes në nënat shtatzëna dhe çrregullimet e spektrit janë zbuluar shpesh nga shkencëtarët.

Por një studim i ri nxit trupin në rritje të provave të tilla dhe sugjeron se rrit mundësitë me 34 përqind.

Duke u ndikuar në mënyrë të përsëritur nga virusi, gjithashtu thuhet se rrit rrezikun e fëmijës për autizëm me 300 përqind, thanë ekspertët .

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here