Cili është qëndrimi i Partisë Socialdemokrate për platformën e qeverisë për dialogun me Serbinë?

Kush duhet ta udhëheqë dialogun në këtë fazë finale, sipas PSD-së?

Cila është alternativa e kësaj partie për dialogun?

A ka bashkëpunim opozitar mes PSD-së, Vetëvendosjes e LDK-së?

Si i shpjegon Visar Ymeri përplasjet e fundit mes deputetëve të PSD-së e Vetëvendosjes?

Përse është aq e rëndësishme për këto dy parti pozita e nënkryetares së parlamentit që po e mbanë Aida Dërguti?

Për këto dhe shumë çështje të tjera, flet sonte në Zona B, nënkryetari i parë i PSD-së, Visar Ymeri.

Ndiqeni, në Klan Kosova, me fillim në orën 21:00.