LSDM-ja nuk guxon të injorojë problemet reale me të cilat ballafaqohen bujqit dhe duhet të ndëmarrë hapa konkret për zgjidhjen e tyre, thuhet në deklaratën e VMRO-DPMNE-së.

Bujqësia si një ndër degët kryesore të ekzistencës të popullit në vend nuk mund të lehet anësh me qasje joserioze, duke përmendur si problem konkret çmimin aktual të kajsisë me 20 denarë në krahasim me atë vjetshmin prej 35 denarë, vazhdon deklarata././

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here