Sipas një studimi të fundit të bërë në SHBA, thuhet se të stërvitësh me stomakun bosh, ndihmon dhe më shumë në humbjen e peshës.

Kështu sugjerojnë këshilltarët dietal për ata të cilët duan të kenë një fizik jashtëzakonisht tërheqës, por që smund ta arrijnë pasi kanë të vështirë të humbasin kilet .

Aty thuhet se nëse ju vraponi për 30 minuta në ditë me barkun bosh, pa ngrënje mëngjesi apo dreke, është me e lehtë djegia e kalorive ndonëse mund të jetë pothuajse e vështirë për ta përballuar.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here