Yjet e Hollivudit gjatë tërë kohës i keni parë me grim dhe me veshje glamuroze.

Në eventet ku personat e famshëm marrin pjesë gjithmonë preferohet një paraqitje më e veçantë.

Në këtë paraqitje përfshihet stilimi i flokëve, grimi i fytyrës, dhe veshja, transmeton Klan Kosova.

Andaj pos këtyre paraqitjeve të mrekullueshme shumë yje të Hollivudit duken bukur edhe në jetën e përditshme.

Bright Side ka përzgjedhur disa nga yjet të cilat duke bukur pa asnjë pikë grimi: