Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, vazhdon t’i befasojë për keq 70 mijë votuesit shqiptarë që ja dhanë votën partisë së tij. Deri tani si shpërblim për këto vota shqiptarët nga Zaevi kanë fituar vetëm dy deputetë (70 mijë vota sjellin së paku 8 deputetë) dhe një ministër kukull (pa resor). Kjo ka revoltuar përkrahësit shqiptarë të LSDM-së. “LR-PDSH edhe RDK me nga një autobus votues morën ministra edhe shumë pozita në qeveri, kurse LSDM me 70 mijë vota shqiptare asnjë zv/ministër apo sekretar shtetëror shqiptar. Kjo është paradoks që shqiptarët nuk do të ja falin Zaevit”, thotë  një përkrahës i revoltuar i LSDM-së. Funkcionari i lart shqiptar i LSDM thot se pritet që së shpejti shqiptarët te marrin masa revolte ndaj kesaj duke mos përjashtuar mosvotim terheqje te deputëve  etj.

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here