Shkaku i vdekjes së Carrie Fisher është zbuluar pas rezultateve të autopsisë.

Zyra e Gjykatës së Qarkut në Los Angeles vendosi se zemra dhe apnea e gjumit ishin shkaktare të vdekjes së parakohshme të Carrie, vitin e kaluar.

Megjithëse një shkak i saktë ende s’është vënë në dukje, vetëm se u zbulua një ndërtim i indit yndyror në muret e arterieve të saj.

Hetuesit gjetën gjithashtu se Carrie kishte marrë droga të shumëfishta por nuk mund të përcaktonin nëse ato kontribuuan në vdekjen e saj dhe nuk thanë nëse ato ishin barnat që ajo i kishte të përshkruara nga mjekët për të trajtuar shëndetin e saj mendor .

Mënyra e vdekjes se Carrie Fisher do të jetë e shënuar si e papërcaktuar.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here