Shërbimi i Ambulancës në Londër thotë se ka marrë 30 pacientë në pesë spitale, pas zjarrit në ndërtesën Grenfell .

Natyra dhe shkalla e lëndimeve të tyre ende nuk janë të qarta.

Njëzet ekipe të ambulancës kanë marrë pjesë në ngjarje .

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here