Zjarri në ndërtesën Grenfell ishte një “aksident i parandalueshëm” nga  i shkaktuar nga vite neglizhencë nga këshilli lokal dhe qeveritë – tha kryebashkiaku i Londrës Sadik Khan .

Njerëzit janë të zemëruar, jo thjeshtë për shkak të reagimit të mangët të këshillit dhe qeverisë në ditët që pasuan por edhe për vitet neglizhencë nga këshilli. Ekziston një perceptim se këshilli dhe qeveria nuk i kuptojnë shqetësimet e tyre dhe nuk kujdesen për ta”.

Njerëzit në këtë komunitet janë të lodhur për vdekje me premtimet boshe të politikanëve”, Sadiq Khan, kryebashkiak i Londrës.

Ai tha se zjarri, që mendohet se i ka marrë jetën të paktën 58 personave, ishte pasojë e gabimeve dhe neglizhencës së politikanëve, këshillit dhe qeverisë.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here