Ky 28 Nëntor i bëri sheshet në Drenas e Gjilan, të duken më ndryshe.

Në të parin nga sot qëndrojnë të skalitura në bronz, shtatoret e heronjve Shaban, Hamëz e Adem Jashari.

Ndërkaq në qytetin e Anamoravës, ato të Mulla Idriz Gjilanit dhe Agim Ramadanit.

Kronikë nga gazetari Rilind Matoshi.