Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë ka thënë se Autostrada Biennale e ka bërë qytetin e bukur dhe të larmishëm të Prizrenit edhe më të mrekullueshëm.

Kjo ambasadë ka thënë se është gjithmonë kënaqësi t’i shohësh bukuritë e Kosovës të ekspozuara, njofton Klan Kosova.