Stay connected

Trending News

TEKNOLOGJI

I pasionuar pas sigurisë kibernetike gati të provoni aftësitë tuaja? Komuniteti Virtual XOR organizon Sfidën Kibernetike #XORCTF2020 

Të pasionuar pas sigurisë kibernetike? Dëshironi të provoni aftësitë tuaja por edhe të shkëmbeni ide dhe metodologji dhe eksperienca me entuziastët e fushës? Gara e titulluar Sfida Kibernetike #XORCTF2020 është ajo që keni pritur prej kaq shumë kohësh. Organizuar nga Komuniteti Virtual i Sigurisë Kibernetike…

LAJME

Info Magazine: Tomë Gashi dhe Nexhmedin Spahiu 

Sot në Info Magazine të ftuar janë avokati Tomë Gashi dhe analisti politik Nexhmedin Spahiu. Me mysafirët do të flitet rreth situatës politike në vend, bisedimet e partnerëve potencialë të koalicionit qeverisës. Po ashtu do të flitet edhe për deklaratat raciste dhe nxitjen e përçarjes…