LAJME

Para dialogut, qartësim i situatës politike 

17:45, 10 Maj 2020 Tashmë një kohë të gjatë, çështja e përfundimit të dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë me një marrëveshje paqeje, është shndërruar në temën kryesore të Ballkanit Perëndimor dhe është krejtësisht i kuptueshëm insistimi i faktorëve ndërkombëtarë që palët t’i kthehen tavolinës së…

WordPress Theme built by Shufflehound. Të drejtat e rezervuara, VECLAJME.com © 2020