Stay connected

Trending News

LAJME

Dy deputetë i bashkohen Nismës Socialdemokrate 

Nisma Socialdemokrate ka firmosur  marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e Partisë Liberale Egjiptiane, Veton Berisha dhe kryetarin e Partisë së Ashkalive për Integrim, Etem Arifi. Më anë të kësaj ujdie, deputetët Veton Berisha dhe Etem Arifi, janë pajtuar që të veprojnë në kuadër të Grupit Parlamentar të…

LAJME

Ndiqeni live seancën (VIDEO) 

Ka nisur seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, në të cilën shqyrtohen pikat e pa përfunduara të seancave të 8, 14, 19, 28 qershor dhe të 5, 6 dhe 9 korrikut. Pas përfundimit të pikave të seancave të kaluara, do të fillojë seanca e re,…