Laura Thomas dhe Matthew Tansley thonë se “shpërthyen në të qeshura” kur e panë se bebja e tyre kishte ngjashmëri të madhe me një alien nga filmi “Mars Attacks”.

Çifti mbeti i habitur kur imazhi i skenimit e shfaqi djalin e tyre të palindur të duket tamam si një marsian i zemëruar nga kulti klasik.

26-vjeçarja Laura tek tani i ka publikuar këto pamje, pasi mjekët i dhanë këtij djaloshi tash 11-muajsh një faturë të pastër shëndetësore.