Stay connected

Trending News

KULTURË

28 Nëntori sjell 6 shtatore (VIDEO) 

Ky 28 Nëntor i bëri sheshet në Drenas e Gjilan, të duken më ndryshe. Në të parin nga sot qëndrojnë të skalitura në bronz, shtatoret e heronjve Shaban, Hamëz e Adem Jashari. Ndërkaq në qytetin e Anamoravës, ato të Mulla Idriz Gjilanit dhe Agim Ramadanit….