LAJME

Distancimi social, “opsioni më efektiv” 

14:35, 10 Maj 2020 Derisa nuk ka vaksinë për COVID-19, sëmundjen që e shkakton koronavirusi, “ne vërtet duhet të aplikojmë distancim të ashpër social për të zvogëluar mundësinë që virusi të përhapet nga njeriu në njeri”, thotë Alexandre White, profesor i sociologjisë dhe historisë së…

WordPress Theme built by Shufflehound. Të drejtat e rezervuara, VECLAJME.com © 2020