Stay connected

Trending News

LAJME

Bajram Hasani: 2018 do të jetë vit i investimeve 

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani në konferencën “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri”, ka treguar për përparësitë që i ofron Ligji për Investime Strategjike për investitorët në fushën e minierave. Ministri ka theksuar se Kosova është në fazën më të mirë që mund…

LAJME

Lansohet platforma U-Report 

Zyra e UNICEF-it në Kosovë ka lansuar platformën digjitale U-Report, për Kosovën, Shqipërinë dhe Malin e Zi. Përmes kësaj iniciative do të lehtësohet promovimi dhe angazhimi i të rinjve në të gjitha fushat e jetës, njëkohësisht edhe në proceset vendimmarrëse. U-Report është një platformë digjitale…