Stay connected

Trending News

SHËNDETËSI

Kur nuk është e shëndetshme buka? 

Mielli dhe aditivët shumë të përpunuar në bukën e bardhë të paketuar mund ta bëjnë atë jo të shëndetshme. Konsumimi i tepërt i bukës së bardhë mund të kontribuojë në mbipeshë, sëmundjet të zemrës dhe diabet. Sidoqoftë, blerja e bukës me grurin e pasitur si…

SHËNDETËSI

Si t’i bëjmë pastat e shëndetshme? 

Kur hahen në moderim, makaronat mund të jenë pjesë e një diete të shëndetshme. Makaronat me grurë mund të jenë një zgjedhje më e mirë për shumë njerëz. Sidoqoftë, është e rëndësishme se çfarë lloji zgjidhni, njofton Klan Kosova. Kaloritë mund të rritet kur ju…