Stay connected

Trending News

SHËNDETËSI

Limoni lufton aneminë 

Anemia me mungesë hekuri është mjaft e zakonshme. Dhe kjo ndodh kur nuk merrni hekur të mjaftueshëm nga ushqimet që hani. Limonët përmbajnë pak hekur, por ato kryesisht parandalojnë aneminë duke përmirësuar marrjen tuaj të hekurit nga ushqimet bimore, njofton Klan Kosova. Zorrët e marrin…