Stay connected

Trending News

SHËNDETËSI

Ja pse duhet të pini çaj 

Çaji ka qenë një pije e rëndësishme për mijëra vjet dhe ka qenë pjesë e kulturës në vende të ndryshme të botë botës duke u përdorur si pije kryesore e ceremonive të shumta. Por çaji nuk vlerësohet vetëm për shijen e saj të mirë. Çaji…

SHËNDETËSI

Vetitë shëndetësore të rrepave 

Rrepat përdorim të madh gjejnë në ushqime,por pak njerëz janë të informuar për vetitë shëndetësore që kanë. Një numër i madh i dobive shëndetësore është i lidhur ma rrepat, të cilat përmirësojnë shëndetin e kockave, mbrojnë shëndetin e të tjera, njofton Klan Kosova. Rrepat gjithashtu…

SHËNDETËSI

Faktet për menopauzën që duhet t’i dini 

Menopauza është koha kur cikli menstrual tek një grua ndalon, dhe sipas shkencëtarëve zakonisht kjo ndodh tek grat ë moshën 48 vjeç. Simptomat që e karakterizojnë menopauzën janë si ndërrimi i shpejtë i humorit, ndërrimi i shpeshtë i temperaturës trupore, probleme me gjumin, njofton Klan…