Stay connected

Trending News

SHËNDETËSI

Mbi 100 profesionistë shëndetësorë diskutojnë për përmirësimin e mbështetjen e të ushqyerit me gji në QMF 

Aksion për Nëna dhe Fëmijë (AMC) ka mbajtur punëtorinë për përmirësimin e cilësisë dhe mbështetjen në të ushqyerit me gji nëpër Qendra të Mjekësisë Familjare (QMF), e cila financohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), raporton Ekonomia Online. Punëtoria ka mbledhur mbi 100 profesionistë shëndetësorë…