SHËNDETËSI

Kush e financon OBSH-në? 

9:29, 15 Prill 2020 Organizata Botërore e Shëndetësisë është financuar nga vendet anëtare (194, plus dy anëtare të asociuar) dhe donacione të jashtme. “Pagesat e anëtarësimit” (të njohura si “kontributet e vlerësuara”) llogariten në lidhje me pasurinë dhe popullsinë. Pra, për vitin 2020/21, tarifa e…

WordPress Theme built by Shufflehound. Të drejtat e rezervuara, VECLAJME.com © 2020