SHOWBIZ

Si NUK duhet ta vendosni maskën? (FOTO) 

Vendosja e maskës në fytyrë merr pak kohë për t’u mësuar. Për të përfituar sa më shumë, duhet të shmangni këto gabime të zakonshme. 10:00, 18 Maj 2020 Maskat me ngjyra, stile dhe materiale të ndryshme u shfaqën në fytyrat e njerëzve përreth nesh brenda…

SHOWBIZ

Një e ardhme pa shtrëngime duarsh? 

17:06, 9 Maj 2020 Ndërsa disa shtete në SHBA po fillojnë të lehtësojnë masat e bllokimit, e ardhmja e shtrëngimit të duarve mbetet e pasigurt. “Unë nuk mendoj se duhet të shtrëngojmë duart përsëri, që të jem i sinqertë me ju,” tha Dr Anthony Fauci,…

SHOWBIZ

Kur korona të ketë ikur! 

16:42, 7 Maj 2020 Kur gjithçka të ketë kaluar, mbase shumë prej nesh do të kenë riprogramuar lumturinë dhe, në këtë pikë, do të na konsiderojnë budallenj që ankohemi aq shumë për gjithçka. Kur e gjithë kjo të ketë mbaruar, shpresojmë që njerëzimi të ketë…

WordPress Theme built by Shufflehound. Të drejtat e rezervuara, VECLAJME.com © 2020