SHOWBIZ

Vera degustohet me sy, hundë dhe gojë 

9:26, 29 Prill 2020 Shijimi i një vere është i ndarë kryesisht në tre faza: vëzhgimi, vlerësimi i aromës dhe shijimi. Secili prej këtyre elementeve ka pak vlerë i marrë më vete, por bëhet thelbësor në tërësi. Një shijues i mirë, në të vërtetë, nuk…

WordPress Theme built by Shufflehound. Të drejtat e rezervuara, VECLAJME.com © 2020