Stay connected

Trending News

SHOWBIZ

Si ta rrisni mjekrën brenda pak jave? 

Tradicionalisht mjekrat konsiderohen të jenë shenjë e burrërisë, fuqisë, forcës dhe mençurisë. Megjithatë shumë njerëz të cilët janë duke u munduar ta krijojnë një mjekër rrezatuese dhe të plotë, dështojnë. Ky dështim ndodh, pasi që nuk ndjekin rregullat e duhura, njofton Klan Kosova. Disa nga…