SHOWBIZ

Izolimi sfidë dhe mundësi për çiftet 

17:27, 21 Prill 2020 Çiftet mund mund të kenë edhe përplasje të ashpëra përshkak të izolimit nga koronavirusi. Por një psikologe thotë se koha e kaluar në ambiente të mbyllura mund të ofrojë një mundësi për të forcuar marrëdhëniet. Dr Rrita Krespi Ulgen thotë se…

WordPress Theme built by Shufflehound. Të drejtat e rezervuara, VECLAJME.com © 2020