SHOWBIZ

Një “exit strategy” globale për Covid 19 

Pandemia e COVID-19 paraqet një kërcënim të paparë si për shëndetin publik, ashtu edhe për ekonominë globale. Vetëm duke hedhur tutje retorikën dhe politikat nacionaliste, si dhe duke përqafuar një bashkëpunim më të fortë ndërkombëtar, qeveritë mund të mbrojnë njerëzit që pretendojnë se përfaqësojnë. 22:30,…

WordPress Theme built by Shufflehound. Të drejtat e rezervuara, VECLAJME.com © 2020