Përfaqësueset e Kosovës dhe Serbisë në hendboll nuk do të përballen më mes vete, si dhe as ekipet e të dyja vendeve. Sipas zëvendëspresidentit të Federatës së Hendbollit të Serbisë, Dragan Skërbiq, ata kanë arrit marrëveshje me Federatën Ndërkombëtare të Hendbollit që herëve të tjera…