Stay connected

Trending News

TEKNOLOGJI

I pasionuar pas sigurisë kibernetike gati të provoni aftësitë tuaja? Komuniteti Virtual XOR organizon Sfidën Kibernetike #XORCTF2020 

Të pasionuar pas sigurisë kibernetike? Dëshironi të provoni aftësitë tuaja por edhe të shkëmbeni ide dhe metodologji dhe eksperienca me entuziastët e fushës? Gara e titulluar Sfida Kibernetike #XORCTF2020 është ajo që keni pritur prej kaq shumë kohësh. Organizuar nga Komuniteti Virtual i Sigurisë Kibernetike…

TEKNOLOGJI

SHBA vë në shënjestër hakerët Rusë 

Departamenti i Drejtësisë në SHBA shpalli akuzat për mashtrim kompjuterik dhe mashtrim bankar ndaj shtetasit rus, Maksim Yakubets, udhëheqës i dyshuar i një organizate kriminale kibernetike, që ka fituar në mënyrë të paligjshme, më shumë se 100 milionë dollarë që nga viti 2016. Njëkohësisht, Departamenti…