TEKNOLOGJI

Microsoft rrit limiten e grupeve të Teams 

Me shpërthimin në përdorim të Microsoft Teams gjatë pandemisë së koronavirusit, Microsoft vazhdimisht ka shtuar opsione e funksione të reja për të konkurruar më nga afër me rivalët si Zoom, WebEx dhe Google Meet. Përditësimi i fundit që vjen në Teams ka bëjë me kapacitetin…

WordPress Theme built by Shufflehound. Të drejtat e rezervuara, VECLAJME.com © 2020