Manchester City po përgatitet që t’ia ofrojë Olekandr Zinchenko-n Napolit në marrëveshjen për Jorginho-n, raporton The Mirror.

Jorginho është njëri prej prioriteteve të kampionëve në fuqi të Anglisë për këtë afat kalimtar.

Në një tentim që ta finalizojnë këtë marrëveshje, ata janë tani gati që t’ua japin edhe Zinchenko-n i cili mund të luajë si mesfushor dhe si mbrojtës i krahut të majtë.