Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Vlora Çitaku, ka pritur në takim dy vullnetarë që kishin qenë të angazhuar në Kosovë në kuadër të organizatës Mercy Corps.

Laura shërbeu për dy vite në Zhupë kurse Chester në Llap.

Ata i treguan ambasadores për përvojat e tyre dhe gjërat që ju pëlqyen më së shumti.

Bile i treguan që makiatot dhe djathi i sharrit ishin dy gjërat më të preferuara.

Postimi i plotë: