Gazetari Kushtrim Bekolli është ai i cili ju sjell storien rreth festivalit të çajit dhe kafesë i cili po mbahet në kryeqytet.

Në këtë festival prezent janë Princ Caffe dhe Prodravka prezent, njofton Klan Kosova.

Për më shumë detaje shikojeni videon në vazhdim.

Ora 7 – Festivali i çajit dhe kafesë në Prishtinë- Klan Kosova

Ora 7 – Festivali i çajit dhe kafesë në Prishtinë – Klan Kosova Është gazetari Kushtrim Bekolli, ai i cili ju sjell storien rreth festivalit të çajit dhe kafesë i cili po mbahet në kryeqytet. Princ Caffe dhe Prodravka prezent, ejani edhe ju!

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 30 septembre 2019