Filmat janë atraksioni më i pëlqyer i të gjithë njerëzve.

Kjo pasi jetojmë në një kohë mjaft dinamike, ku leximi i librit gjithmonë e më shumë po hup interesim.

Dhe kështu shikimi i një filmi duket më në trend, njofton Klan Kosova.

Disa nga filmat më të mirë që do të shfaqen gjatë muajit dhjetor:

Image result for ben is back 2018                                                                            1.Ben is back

Image result for dumplin movie 2018                                                                         2.Dumplin’ 

Image result for mary queen of scots 2018                                                                      3.Mary Queen of Scots

 

Related image                                                                                          4.The mule 

Related image                                                                                  5.Vox lux

 

Related image                                                                         6.Mary Poppins returns

Related image                                                                                 7.Aquaman