Një pianiste dhe kompozitore nga Franca si dhe një dirigjent nga Kili, janë duke qëndruar në Prishtinë.

Ata po presin që të marrin pjesë në koncertin e Filarmonisë së Kosovës.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Arbreshë Uka.