Që kur njerëzimi ka shpikur rrezet X, kemi arritur që të shohim pothuajse çdo gjë.

Këto rreze na mundësojnë të shohim gjërat nga një perspektivë tjetër, dhe të shohim gjërat më normale të trupit tonë si dhe të kafshëve që kanë qenë mistere në të kaluarën, njofton Klan Kosova.

Këto foto janë paraqitur më poshtë.