Për samitin e organizuar në Tiranë për Mini-Shengenin, ka folur ekskluzivisht presidenti malazez Milo Gjukanoviq.

Ai tha se Kosova duhet ta shoh se çfarë të mira i sjell ky organizim dhe më pas të marrë pjesë.