Një person i panjohur është futur në një këmbimore në Prishtinë dhe nën kërcënimin e armës ka arritur t’i marrë paratë nga arka.

I njëjti i ka marrë edhe 100 euro para nga një klient i cili ndodhej aty.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 16:55, njofton raporti i Policisë përcjellë Klan Kosova.