Ndërtesat dhe monumentet e ndryshme që i kanë rezistuar kohës, në librin “Hapësirat e braktisura të Kosovës” paraqiten si një memorie kolektive për të gjithë që kishin përjetime në këto objekte, njofton Klan Kosova.

Janë përzgjedhur 50 nga më të vjetrat hapësira në libër, ato të cilat dikur i shërbenin shoqërisë kosovare.

Se cilat janë ato objekte shikojeni përmes stories.