“Imagjinoni Kosovën” është ekspozita me 30 punime e cila është hapur sonte.

Ekspozita, e cila është mbështetur nga USAID Kosova në kuadër të projektit “Kosova vendi im shtegtimi ynë”, tregon punimet e të rinjve kosovare ku kanë shfaqur pikëpamjet e tyre për vitet e ardhshme të Kosovës.

Gjeraldina Cërrnobregu nga USAID tha se autorët e punimeve janë optimistë dhe se shpresojnë për një të ardhme të ndritur për Kosovën.