Moment i veçantë. Moment i papërsëritshëm.

Propozimi për martesë është një nga momentet më të veçanta që mbetet në kujtesën e secilit prej nesh.

Prandaj edhe dita dhe koha kur ia bën “pyetjen e madhe” shpirtit binjak, duhet të jetë ndryshe nga e zakonshmja, unike, krejt e veçantë.

Por, vetëm ulja në gju me kutinë e unazës, nuk është diçka e jashtëzakonshme, ndonëse mund të jetë emocionuese.

Mos u brengosni! Ne kemi zgjidhje për këtë.

Projekti “HowHeAsked” ka përmbledhur storiet më të pazakonta, të bukura dhe më të veçanta të propozimeve për martesë.

Por keni parasysh. Kur gjërat bëhen me dashuri, nuk ka rëndësi vendi, unaza që është me diamantë ose jo, fustani i bukur dhe detaje të tjera.

Mbi shkëmbinj

Pranë bregut të oqeanit

Pas vrapimit në Festivalin e Ngjyrave

Nën dritat magjike

Propozim me ndihmën e kafshëve

Brenda një shpelle të mahnitshme

Gjatë rëshqitjes në topoganet e shpejta

Në plazh

Propozim me motivet e “Pride And Prejudice” të Jane Austin

Propozim me “Kinder Surprise”

Propozim me ndihmën e delfinit

Duke skijuar mbi pistën me akull

Në male

Propozim me motivet e filmit “UP!”

Propozim mes petaleve të trëndafilave

Në liqen

Propozim me një “film”

Mbi majën e malit