Stay connected

Trending News

INTERESANTE

INTERESANTE

Fotografitë e dekadës 

Oscar Pistorious që ecën pa këmbët protezë dhe përmbytja e anijes Costa Concordia. Janë këto dy nga fotot e dekadës, por jo vetëm. Fotografët shpesh janë ata që vetëm me një shkrepje mbulojnë historitë e viteve të tëra duke kapur imazhe të konflikteve të armatosura,…

Loading