Objektet që janë pjesë kulturës së Kosovës, nuk janë rrezikuar.

Në fakt, tërmeti që goditi Shqipërinë dhe Ballkanin ditëve të fundit, nuk u ka shkaktuar asnjë dëm objekteve të trashëgimisë kulturore.

Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.