Kiko është qeni që u bë i famshëm për historinë e veçantë ku kishte zgjuar njerëzit e shtëpisë fillimisht duke lehur dhe më pas duke u hequr batanijen dhe duke i kafshuar.

Pronarët treguan historinë prekëse, derisa ishin deklaruar që nuk e linin qenin dhe nëse nuk i pranonin në hotel, ata do qëndronin jashtë me të.

Siç shkruan Top Channel nga burimet, bëjnë me dije se atë e kanë nxjerrë jashtë në 12 të natës nga resorti dhe së bashku me familjen e kanë bërë rrugën në këmbë.

Por më ndërhyrjen e Ramës, tashmë Kiko është me shtëpi të re.

Qytetari e do në hotel qenin që i shpëtoi jetën, Edi Rama ia zgjidh problemin (VIDEO)