Televizioni Klan Kosova ka ndarë mirënjohje për gazetarin britanik Vaughan Smith dhe gazetaren kosovare Elida Ramadani-O’Connell për raportimin gjatë luftës në Kosovë.

Kronikë e zgjeruar nga Enis Reçica.