Ndeshja e mbrëmshme mes Anglisë dhe Kosovës u ndoq në forma të ndryshme edhe nga përfaqësues të partive politike në vend.

Një muaj para mbajtjes së zgjedhjeve të përgjithshme, disa nga pretendentët për postin e kryeministrit zgjodhën qendrën e Prishtinës për ta ndjekur, kurse të tjerë e shikuan me anëtarë të partive të tyre.

Edhe emocionet për golat e shënuara, por edhe ato që i pranoi Arianet Muriq, politikanët i shfaqën në mënyra të ndryshme.

Përballja Angli – Kosovë në kuadër të kualifikimeve për Euro 2020 përfundoi me rezultat 5:3.

Ndiqeni kronikën e gazetarit Haris Ademi.