Fotografja me bazë në Teksas, Amanda Cortez, filloi një projekt personal një vit më parë me fëmijët e saj duke iu mësuar atyre kuptimin e vërtetë të Pashkëve, transmeton Klan Kosova.

Më shumë foto u shtuan këtë vit me fëmijë të tjerë. Nuk ka të bëjë veç me vezët e pashkëve, karamele, shporta, lodra e gjëra të tjera…

Është shumë kuptimplotë dhe shumë e rëndësishme për t’u mësuar fëmijëve në moshë të hershme se çka është në të vërtetë – dhe kjo është ringjallja e Jezu Krishtit.

Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!Photographer Captures What The True Meaning Of Easter Is All About.... He Is Risen Indeed!